"Софт у них має бути, як у печерних людей": Microsoft припинив продовжувати ліцензії для російських компаній

З 30 вересня Microsoft більше не продовжує ліцензії на свій софт для російських компаній - вони не зможуть відновити наявні підписки на корпоративні сервіси. Про це пише керівник офісу президента Андрій Єрмак, передають Патріоти України.

Він зазначив, що такі обмеження запропонувала санкційна група Макфола-Єрмака. "Софт у РФ має бути, як в печерних людей. Відповідальність за війну має відчувати кожен з росіян", - коментує Єрмак.

Російське пропагандистське видання ТАСС зазначає, що усі активні на зазначену дату підписки на Microsoft Online Services діятимуть протягом їхнього терміну, але їх не можна буде продовжити.

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали:

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...