Сьогодні ми спостерігаємо за першою світовою біологічною війною, - секретар РНБО України

Кібернетична і біологічна загрози стають страшніше і небезпечніше навіть ядерної зброї

Олексій Данілов. Фото: РБК.

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що світ переживає першу світову біологічну війну. Про це він заявив на зустрічі з послами Швеції і Фінляндії, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу РНБО.

Данілов зустрівся з послом Фінляндії Пяйві Лайне і послом Швеції Тобіасом Тібергом. Він показав їм потужності Національного координаційного центру кібербезпеки РНБО.

Він також висловив думку, що зараз «кібернетична і біологічна загрози стають страшніше і небезпечніше навіть ядерної зброї». «Сьогодні ми спостерігаємо за першою світовою біологічноюї війною, наслідки якої відчуває весь світ», - заявив він.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...