"Сьогодні очікуємо багато новин": Згурець розповів про нічну атаку на три військові аеродроми РФ

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець вважає, що удари по російськім військовим аеродромам завдавалися далекобійними дронами української розробки. Про це він сказав у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Сьогодні очікуємо багато новин, які пов'язані з атакою не лише на аеродром "Морозовськ" в Ростовській області. Вночі відбулися атаки на три російські аеродроми - це "Енгельс", який розташовано за 700 км від кордонів України, це "Морозовськ", який за 300 км від кордонів, і аеродром в Єйську, який розташовано за 150 км", - пояснив Згурець.

За словами військового експерта, якщо ЗСУ збільшили кількість БПЛА у своєму арсеналі, то їх треба скеровувати не лише на НПЗ ворога, але і на аеродроми, які ворог використовує для базування літаків.

"Вчора на території аеродрому "Морозовськ", за супутниковими знімками, було десь 24 бомбардувальники Су-34, три винищувачі Су-35, які прикривають Су-34, які здійснюють атаки ударів КАБами. Якщо дійсно було залучено 40-60 БПЛА, які виконували удари по аеродрому "Морозовськ", то побачимо які будуть результати. Також був удар по аеродрому в місті Енгельс, там ворог базує Ту-95, Ту-160, Ту-22, які використовуються для ударів по Україні. Думаю, що цього разу удари завдавалися далекобійними дронами української розробки", - припустив Згурець.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...