"Сьогодні одинадцять": У мережі показали кадри розвантаження ліквідованих в Україні окупантів (відео)

У мережі опубліковано відео, на якому зафіксовано, як розвантажують ящики з тілами "відмінусованих" в Україні окупантів, мобілізованих у Татарстані. "Двохсотих" привезли в місто Заїнськ, передають Патріоти України.

Як видно з кадрів, у вантажівці – сім дерев'яних ящиків, які слугують за труни загарбникам. Проте, як пояснив водій, він привіз цього дня у Заїнськ одинадцять трупів. Решту, за його словами, він уже "розкидав" за іншими адресами. "Сьогодні було одинадцять. Решту я вже розкидав", – сказав водій.

Разом з ящиками-домовинами у вантажівці лежать такі ж одинакові дешеві вінки, якими Росія "вшановує" могили всіх ліквідованих в Україні окупантів. Вінки зроблені з чорного целофану, що схожий на мішки для сміття, та прикрашені паперовими квітами.

Зазначимо, що Заїнськ – адміністративний районний центр у Татарстані, населення якого становить менш як 40 тисяч.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...