"Сьогодні у жителів Луганщини гарний настрій": Гайдай заявив, що ЗСУ вже на околицях Лисичанська

На тлі повідомлень у мережі про ймовірний наступ українських воїнів у Лисичанську очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай заінтригував серією публікацій, а потім підтвердив початок операції. Пости з'явилися у його Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Успішний контрнаступ ЗСУ на Харківщині вже наближається й до Луганщини. Першими українських воїнів зустрінуть Сватове та Кремінна. "Сватове та Кремінна, як у вас справи? Я просто поцікавився", - написав Гайдай.

Згодом він згадав й про Лисичанськ на тлі новин про початок звільнення міста. "Лисичанськ... чудове українське місто. Ох і роботи буде по відновленню", - написав Гайдай.

Згодом у коментарі "Суспільному" Гайдай підтвердив, що українські воїни вже на околиці Лисичанська. "Українські військові перебувають на околицях Лисичанська на Луганщині", - сказав він, утримавшись від подробиць.

Пізніше в ефірі телемарафону Гайдай розповів, що окупанти масово тікають з Луганської області. "Мені відомо, що вони організовано тікають з Луганської області. Які "референдуми"? Тут вже люди пишуть величезну кількість повідомлень: "Будь ласка, швидше заходьте, бо ми хочемо відновлювати Луганську область разом", - сказав Гайдай.

За його словами, у Сватовому серед окупантів та колаборантів паніка. Зрадники та великі ешелони техніки залишили місто. Гайдай констатував, що сьогодні у жителів Луганщини гарний настрій, адже українські воїни вже на підступах до Кремінної та на окраїнах Лисичанська.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...