"Сьогодні з території Білорусі не було запусків ракет", - "Беларускі Гаюн"

Жодного повідомлення чи підтвердження запусків ракет з території Білорусі сьогодні не надходило. Про це заявили аналітики моніторингової групи "Беларускі Гаюн" і додали, що злетів винищувачів теж не було, передають Патріоти України.

"Можемо впевнено сказати, що злетів винищувачів з білоруських аеродромів, зокрема з аеродромів у Мачулищах і Барановичах, також не зафіксовано", - йдеться у повідомленні моніторингової групи.

Між тим, у Повітряних силах України припустили, що обстріл могли вести з території РФ. "Ракети С-300 є різних модифікацій, тому певна модифікація, можливо, дає змогу застосовувати їх з території Росії", - сказав речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...