"Сьогоднішня ОДКБ - це друга особиста ганьба Путіна після параду", - Піонтковський

Олександр Лукашенко не може наважитись віддати наказ своїм військам вступити у війну проти України. Самопроголошений президент Білорусі розуміє, якою катастрофою це для нього обернеться. Про це розповів російський публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Водночас він звернув увагу на ставлення представників країн-членів Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ) до російського президента.

Лукашенка підуть скидати, – Піонтковський

"Лукашенко під страхом розстрілу відмовляється вводити війська в Україну не тому, що він "друг українського народу", а тому що розуміє: це військо негайно перетвориться у білоруський національний легіон і піде скидати його", – заявив Андрій Піонтковський.

Зауважте, що у Білорусі вже почали розміновувати територію, де базувалися російські війська. Однак це не означає, що зникла загроза для України.

Друга особиста ганьба Путіна

До слова, на саміті ОДКБ Лукашенко видав чергову абсурдну заяву щодо України. І це окрім заклику до країн-членів згуртуватися, інакше вже завтра "їх може просто не стати".

Самопроголошений президент Білорусі вирішив, що захопити Україну хоче Польща. В його уяві Варшава створила "тисячні підрозділи" для цього. За словами Андрія Піонтковського, держави-члени ОДКБ навіть не збираються підтримувати наміри Путіна чи Лукашенка. "Вони всі (держави ОДКБ – ред.) тільки чекають падіння Росії", – заявив Піонтковський.

"Сьогоднішнє ОДКБ – це друга особиста ганьба Путіна після параду", – вважає російський публіцист.

Джерело: 24 канал

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...