"Соколи Путіна" 28 березня зазнали жахливих втрат в небі України

Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило в ніч на вівторок, що українські військові знищили 17 повітряних цілей військ РФ, передають Патріоти України.

«28 березня Повітряні сили уразили 17 повітряних цілей: вісім літаків, три вертольоти, чотири БпЛА та дві крилаті ракети рашистів. Авіація Повітряних сил продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по бронетехніці та живій силі російських окупантів на різних напрямках», – йдеться в повідомленні.

Для порівняння: 27 березня Повітряні сили знищили 9 повітряних цілей російських загарбників – 4 літаки, 1 вертоліт, 2 БпЛА та 2 крилаті ракети. Зведені дані про інші види розбитої за добу російської військової техніки, стягнутої на територію України для бойових дій, військові ЗСУ надають переважно вранці. Російська сторона за понад місяць масштабної війни проти України лише двічі оприлюднювала дані про втрати, – значно менші, ніж вказують ЗСУ.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...