"Соколи Путіна" замало отримали: Росія відновила застосування авіаударів КАБами

Росія відновила застосування Су-34 та Су-35 для авіаударів - ЗСУ

Російські загарбники відновили застосування своїх винищувачів-бомбардувальників Су-34 та Су-35. Про це в четвер, 28 грудня, заявив речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун в ефірі Лінія фронту.

Він додав, що в районі Авдіївки нині "гаряче": кількість зіткнень зменшилася, але ворог застосовує більшу кількість бронетехніки.

"Також він (ворог - ред.) збільшив кількість авіаударів. Знову почав застосовувати Су-35 і Су-34. 18 авіаударів за добу зафіксовано. Це не тільки Авдіївка, а по всій лінії бойового зіткнення. Тобто майже на всіх напрямках по 2-3 авіаудари було зафіксовано", - зазначив спікер.

За його словами, порівняно з середою, 27 грудня, вдвічі збільшилося застосування дронів-камікадзе - понад сотню випадків.

Росіяни продовжують втрачати дуже велику кількість техніки: українські захисники знищили або сильно пошкодили понад сотню одиниць техніки РФ.

Штупун також додав, що Росія за добу втратила на цьому напрямку майже 500 солдатів.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...