Солдати Путіна образилися на мешканців Курщини за "неправильне ставлення" та почали відкрито грабувати, як українців (відео)

Російські військові настільки образилися на жителів Курської та Бєлгородської областей, що вже навіть перестали приховувати, що замість оборони регіону займаються його розграбуванням. Причиною обурення цих «захисників батьківщини» стало те, що місцеві не селять їх у своїх домівках, щоб не стати законною ціллю ЗСУ, не хочуть віддати транспорт і завищують ціни у магазинах, інформують Патріоти України.

«Я хотів звернутися до місцевих жителів. Жителів Бєлгородської та Курської областей. Хлопці, ви реально не хочете війну вигравати? Чесно кажучи, огидно звучить, коли ви солдатам не продаєте воду, тому що боїтеся, що солдати до вас ходять і туди прилетить… Схаменіться. Ви маєте не просто не заважати їм винаймати квартири, купувати їжу в магазинах, ви маєте поселити їх у себе вдома, поставитися до них, як до дітей своїх. Нагодувати, напоїти, обігріти та захистити», — заявив один з обурених рашистів, вочевидь, забувши, хто кого має захищати.

І ось на цьому тлі військовослужбовці ЗС РФ почали постити у соцмережах відео, на яких відкрито мародерять у будинках своїх співвітчизників і викрадають їхній транспорт.

Дивна дружба фюрерів заграла новими фарбами: Білоруські винищувачі вночі збивали російські "Шахеди"

четвер, 5 вересень 2024, 8:22

В ніч на 5 вересня близько 1.00 два ударні дрони "Шахед" залетіли у Гомельську область Білорусі з Чернігівської області. Білоруські військові підняли в небо винищувачі, у Гомельському районі чути вибухи, передають Патріоти України з посиланням на "Бела...

На концерті Кобзона триває аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 5 вересня

четвер, 5 вересень 2024, 8:01

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.09.24 орієнтовно склали: