Соліст балету Національної опери України загинув від поранень внаслідок обстрілу РФ

Український артист балету Національної опери України Артем Дацишин загинув внаслідок обстрілів у Києві. Йому було 43 роки. Про смерть Дацишина повідомила його колега та працівниця Київської опери Тетяна Боровик на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Похорон і церемонія прощання з артистом відбудеться 18 березня на Байковому кладовищі. "26 лютого його обстріляли російські військові. Він отримав важке поранення і пішов з життя у лікарні", – нописала подруга Дацишина Тетяна Боровик.

Артем Дацишин був родом з міста Херсон. Він виконував головні партії у виставах "Лебедине озеро", "Лускунчик", "Спляча красуня", "Жізель" та "Ромео і Джульєтта". Артист гастролював по Європі та США. Шанувальники і друзі згадували, що його стиль танцю мав академічну виразність, романтичну піднесеність та психологічну глибину.


"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...

Хрящі й топінамбур: Як Сі Цзіньпін елегантно поставив Путіна на місце

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів, що тривали 2,5 години, підписав зі своїм китайським колегою Сі Цзіньпіном 12 документів. Серед них є й угоди про постачання до Китаю російського топінамбуру та субпродуктів із яловичини, ...