Соліт Maneskin вилаяв Путіна прямо зі сцени на концерті (відео)

Популярна італійська рок-група Maneskin, що стала відомою по всьому світу після перемоги на "Євробаченні-2021", надала публічну підтримку Україні, передають Патріоти України.

На своєму концерті в Римі колектив виконав трек Gasoline, уривок з якого присвячений Україні. А соліст групи Давид Даміано навіть міцно вилаявся на адресу російського диктатора Путіна.

Пісня Gasoline була написана після того, як Росія почала повномасштабну війну проти України. І тепер на кожному своєму концерті Maneskin співають її, закликаючи глядачів пам'ятати про війну в Україні.

"Навіть якщо хто може розлютитися, давайте кричати: геть Путіна, Геть війну - [в оригіналі нецензурно]. Ідіть всі, хто проти того, що я зараз сказав!", - кричав у мікрофон Даміано.

Нагадаємо, раніше легенда світової поп-музики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну ‒ цього разу наймасштабнішому британському музичному фестивалі — Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Як розповіли журналістам джерела з оточення музиканта, він навмисно виключив інший хіт The Beatles ‒ Back in the U. S. S. R ‒ зі свого концерту в Гластонбері і всіх майбутніх виступів.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...