"Сьомий пакет санкцій проти Росії "на підході": Подоляк поділився подробицями

РФ порушує будь-які правила, прийняті в гуманному світі / фото REUTERSСьомий пакет санкцій проти Росії скоро буде введений. Про це заявив радник глави офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

За його словами, в рамках обмежувальних заходів передбачається блокування всіх російських банків, включаючи "Сбербанк" і "Газпромбанк". "Не має значення позиція окремих держав. Тому що є концептуальна проукраїнська позиція в Європі. Росія довела своїм способом ведення війни, що це нецивілізована держава, яка порушує будь-які правила, прийняті в гуманному світі, до якого відноситься Європа... Весь цивілізований світ підтримує Україну.

Тому для нас принципово, щоб шостий пакет санкцій, в який входить пряме і непряме енергетичне ембарго, щоб він був у дії... У будь-якому випадку шостий пакет буде працювати. Сьомий пакет буде на підході. Тобто блокування всіх російських банків, включаючи "Сбербанк", "Газпромбанк", через які сьогодні йдуть розрахунки", - зазначив Подоляк.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...