Соня Кошкіна назвала ім'я переможця конкурсу на главу митниці

За словами журналістки, документи вже надіслано до Кабінету міністрів.

Конкурс на главу Державної митної служби завершився, його виграв гендиректор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін. Про це в Telegram повідомила журналістка Соня Кошкіна, передають Патріоти України.

За її словами, документи вже надіслано до Кабінету міністрів. "Конкурс на главу митниці закінчено. Виграв Павло Рябікін. Документи поїхали до Кабміну", – написала вона.

Нагадаємо, що Кабмін 24 квітня звільнив із посади глави ДМС Максима Нефьодова. Разом із ним було звільнено й голову Державної податкової служби Сергія Верланова.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...