Сотні мільйонів у Швейцарії: Лукашенко різко відповів на чутки про рахунки сина (відео)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко відповів на чутки про те, що у одного з його синів в Швейцарії в банку зберігається 840 мільйонів доларів. За словами білоруського лідера, ця інформація є фейком, передають Патріоти України.

"Йде страшний тиск на людей зараз. Особливо в інтернеті. І той, хто сидить вічно в цьому інтернеті, у нього голова починає боліти. Ви ж бачите, що кругом фейки, моторошні фейки, які просто мене дивують. Сьогодні мені доповіли, що у одного з моїх синів в Швейцарії 840 мільйонів доларів. Направте туди по дипломатичних каналах лист, хто хоче забрати ці гроші - нехай негайно забере", - сказав він.

Також Лукашенко вважає, що така інформація йде з Росії. "Викидається, потім вони вибачаться, знімуть. Але людям-то в мізки вже вкинули", - додав він.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...