Соціологи розповіли, скільки українців не довіряють Зеленському

41% українців не будуть довіряти результатам опитування, яке ініціював президент України Володимир Зеленський. Водночас 43% населення висловили свою довіру до опитування. Про це говорять дані соціологічного дослідження, яке провів Київський міжнародний інститут соціології, передають Патріоти України.

Відзначимо, що найбільший рівень довіри до опитування Зеленського висловили виборці партії "Слуга народу" – 87% респондентів. Не будуть довіряти результатам опитування 72% опитаних серед виборців "Європейської солідарності" та "Опозиційна платформа – За життя" – 58%. 42% виборців "Батьківщини" готові повірити результатам опитування, не довіряють – 39%.

Додамо, що порівну респондентів вважають, що опитування президента це "щирий намір" і "політична технологія" – по 44%.

Також майже 55% українців мають намір взяти участь в опитуванні Зеленського, не братимуть участі – 36%. Крім того, більш ніж 85% українців, які планують взяти участь в опитуванні, є виборцями "Слуги народу".


Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...