Соцмережу блокувати не будуть: РНБО планує боротися з користувачами Фейсбуку, які критикують українську владу

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов вважає неможливим блокування в Україні соціальної мережі Facebook. Разом з тим, він вважає за необхідне боротися з людьми, які в цій соцмережі поширюють повідомлення з критикою держави і кроків влади. Про це Данилов заявив на брифінгу 12 липня, передають Патріоти України.

"Ви уявляєте, що говорите? Як в Україні заблокувати Facebook. Це неможливо", - відповів Данилов на питання журналіста про те, чи розглядається можливість заблокувати повністю Telegram або Facebook. За його словами, в Facebook є люди, які "займаються політичним брудом" по відношенню до України і її керівництва. Але в порівнянні із загальним числом українських користувачів їх небагато.
"Як з ними боротися? Ми розглядаємо певні процеси, як боротися саме з цими людьми. Але як заблокувати повністю Facebook - я вважаю це просто неможливо", - додав Данилов.

Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...

Готують наступ? Росія створила нове угруповання військ - де воно діє

вівторок, 16 квітень 2024, 7:49

Окупаційні війська Росії створили нове угруповання "Сєвєр", яке вже виконує бойові завдання на Бєлгородському напрямку. Вперше про "Сєвєр" згадали у зведенні Міноборони РФ 14 квітня, передають Патріоти України. "Інформаційний спротив" повідомив, що угр...