"Совет от профи": Мережа вибухнула через "ідею" Гончарука з продажу наркотиків

У мережі обурюються через заяву прем'єр-міністра України Олексія Гончарука, що для виплати іпотеки в Україні потрібно продавати зброю або наркотики. Про це українці пишуть у соцмережах, передають Патріоти України.

"Щоб виплачувати іпотеку за квартиру потрібно торгувати наркотиками або зброєю - Гончарук. Звичайно ж він мав на увазі, що і квартири дорогі, і відсотки високі. Це правда. Але вже варто навчитися контролювати свої "вислови". Ти ж прем'єр", - написав політичний експерт Валерій Клочок в Facebook.

За лічені години новина стала однією з найобговорюваніших в Україні, свою думку українці активно пишуть у коментарях.

"Тепер коли вас зловлять на продажі наркотиків, ви зможете сказати, що вам прем'єр дозволив", "В голові потихеньку вибудовується нова екоміка - допустимо 100 кг коксу, це квартира, а 1 кг коксу - це 1000 елітних собак. Чекаю звіту як там справи з собако-коксівним запасом України", " Собаки були, тепер наркотики, що далі? нирку продавати?", " Всім хто платить іпотеку - приготуватися до перевірки", " з власного досвіду?", "Прем'єр поганого не порадить", - пишуть в мережі.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...