"Совок не розуміє, що треба почати звільняти": Гуменюк знову перевели на іншу посаду після розголосу, проте є нюанс, - журналістка

Наталію Гуменюк, яку в квітні 2024-го усунули від керівництва Центром стратегічних комунікацій Сил оборони півдня, і яка згодом отримала посаду заступниці начальника, знову переведено після розголосу громадськості. Про це йдеться у дописі журналістки Ан Жюлак 10 червня.

За словами Ан Жюлак, тепер посада Наталії Гуменюк не передбачає комунікацій з журналістами і громадськістю, проте де саме працюватиме колишня керівниця Центром стратегічних комунікацій Сил оборони півдня, не повідомляють.

"Вона пробула на посаді заступниці керівниці комунікацій добу. Її зняли після розголосу, дякую "Медіарух", Інститут Масової Інформації (ІМІ), Сергій Стерненко, Ігор Лаченков, "Телебачення Торонто", "Детектор медіа". Також дякую людям зсередини управління ЗСУ, які втретє(!) допомогли відповідальним ухвалити правильне рішення", — йдеться у повідомленні журналістки.

Згідно з інформацією журналіста Ігоря Лаченкова, Гуменюк дійсно пробула на посаді заступниці керівниці комунікацій добу і її було знято після розголосу.

"Але совок не розуміє, що треба почати звільняти, а не переводити з посади на посаду", — написав Ігор Лаченков в Телеграм-каналі "Лачен пише". Щодо нових призначень на посаду з комунікацій ОК поки не йдеться.

"Я не уповноважена казати на яку посаду її перевели. Я намагалась переконати певних людей з комунікацій Сил оборони, що вони мали б вийти з якоюсь внятною заявою, в мене не вийшло. Документів не бачила, інформацію підтвердили з різних джерел і в ГШ, і в ОК мені і ще декільком людям. пс. Ті посади, які вже роздавала в ОК в четвер пані Гуменюк навряд залишаться дійсними. Чекаємо тепер кого призначать в комунікації ОК і напрямку.

Зважаючи на ситуацію, вважаю, що Сили оборони зацікавлені, щоб це була людина/люди, які розуміють важливість нормальної комунікації з журналістами і громадськістю. І — важливість присутності воєнкорів на фронті та в селах, де ворог чинить злочини", йдеться у повідомленні журналістки Ан Жюлак.

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...