"Совпадение-не думаю": Новий глава розвідки, відзначений ФСБ, виявився сусідом Зеленських по Криму, - ЗМІ

Призначення на основі "кумовства" можуть завести далеко, особистих симпатій замало, щоб на їх основі вирішувати критичні кадрові призначення для існувпння України.

Новий глава служби зовнішньої розвідки Владислав Бухарев не тільки наногоджений медаллю чекістів Путіна, але є власником квартири в окупованому Криму в одному домі з президентом України Володимиром Зеленським. Про це йдеться в Telegram-каналі The Newsroom, зазначають Патріоти України.“Джерела кажуть, що Бухарев має квартиру в тому ж будинку в Криму (окупованому – ред.), за який під час виборчої кампанії “отримував на горіхи” Зеленський. Нерухомість, нагадуємо, належала братам-депутатам – недоолігархи Бурякам. Бухарев був першим заступником голови податкової з 2007 по 2010 рр. Головою податкової інспекції у цей же період був Сергій Буряк”, – пише видання.

Як повідомляли раніше, журналісти Reuters дізналися про елітні квартирі в окупованій Лівадії, купленої за дуже низькою ціною Оленою Зеленської. У штабі обраного президента заявили, що квартира була куплена за ринковою ціною і сім’я Зеленських не буде нею користуватися до повернення Криму Україні.

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...