"Создают в Чернигове при поддержке НАТО": Харків'янин поширював у соцмережах російські фейки про "брудну бомбу" (фото)

58-річний житель Харкова поширював в інтернеті вигадки російської пропаганди, повідомляють Патріоти України.

Як встановило слідство, чоловік систематично поширював у забороненій в Україні соціальній мережі дописи на підтримку російської армії та очільника країни-агресора. Зокрема, він писав про наче б то знищений завод з виробництва так званої "брудної" атомної бомби.

"Один з дописів, поширених обвинуваченим, містив наступну пропагандистську інформацію: "ВС РФ разбомбили весь черниговский промзавод, где велись разработки урана по созданию грязной бомбы. Иными словами, укронацисты при поддержке США и НАТО планировали создать атомную бомбу. Цели все уничтожены", — розповіли в прокуратурі.

Чоловіка судитимуть у Червонозаводському районному суді м. Харкова. Його звинувачують у публічних закликів до підтримки рішень держави-агресора ч. 1 ст. 111-1 КК України. Покарання у вигляді позбавлення волі за цією частиною не передбачене. максимум, що загрожує чоловіку за підтримку російської пропаганди — позбавлення права займати посади в державних органах влади на строк від 10 до 15 років.


У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...