Спадкоємцям товариша Мао знов знадобились солдати? Китайців перестануть штрафувати за народження третьої дитини

Комуністична партія взяла курс на збільшення кількості населення. Отже питання експансії на малонаселені прикордонні терени на північ і північний захід стає ще більш актуальним.

Члени Державної ради КНР прийняли рішення скасувати штрафи за народження третьої дитини. Причиною такого рішення стало надмірне старіння населення, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

«Прийнято рішення про скасування внесків на соціальне забезпечення та інші обмежувальні заходи. Не передбачені внески на соціальне забезпечення, переглянуті і скасовані положення про відповідні штрафи», - йдеться в рішенні Держради КНР.

Крім того, наголошується, що до 2025 року уряд готується створити повноцінну систему соціальної політики щодо стимулювання народжуваності. Примітно, що ще в 70-х роках в Китаї була впроваджена політика «одна сім'я - одна дитина». Однак в 2013 році влада заявила, що послаблює обмеження, завдяки чому другу дитину дозволили мати подружжю, один з яких - єдина дитина в своїй родині. На сьогоднішній день двох дітей можуть мати всі сім'ї в країні.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...