"Спалах епідемії стає питанням тижнів, якщо не днів": Окупанти в Маріуполі влаштували сміттєзвалище біля штабу "Единой России" (фото)

Російські загарбники в Маріуполі Донецької області влаштовують сміттєзвалища у дворах багатоповерхівок. Одне з таких зафіксовано в Кальміуському районі на пр. Металургів, 182. Про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко в Telegram, передають Патріоти України.

"Окупанти фактично звозять і вивалюють сміття посеред будівель. Наслідки з огляду на погоду зрозумілі - сморід, гноїння, розтікання вулицями", - зазначив він.

Сміттєзвалище влаштували на відстані 100 м від "гуманітарного штабу" "Единой России". Також є додатковий ризик розконсервування старого полігону для сміття на вул. Флотській. Він був закритий через ризик обвалу загальноміського каналізаційного колектору під ним.

Зараз туди завозять будівельне сміття з розбирання завалів, що також становить загрозу. У разі пошкодження колектора вся каналізація хлине не за межі міста, а в Приморський район Маріуполя. "Питання спалаху епідемії стає питанням тижнів, якщо не днів", - додав Андрющенко.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...