Спалено весь автопарк: Окупанти поскаржилися на наслідки масованого нальоту FPV-дронів (відео)

Російські окупанти, які осіли на тимчасово захопленому правому березі Херсонщини, поскаржилися на масовану атаку FPV-дронів. Кажуть, ті спалили їм автомобілі й боєкомплект, передають Патріоти України.

Наслідки "бавовни" загарбники зняли на відео. До того ж самі зізналися, що картинка вражає "Ймовірно, Херсонська область. Відео від військовослужбовців унікальне тим, що вони стверджують, що їхнє місцерозташування атакували вночі цілим роєм FPV-дронів", – йдеться у підписі до кадрів.

Там додали, що внаслідок атаки згорів автопарк, а також інше майно окупантів. Хоча з кадрів видно, що "своїм" автопарком ті вважали цивільні автомобілі, які повикрадали в місцевих мешканців на захопленій території України.

Кадри палаючої бази путінських вояк вночі та вдень уже після того, як все довкола вигоріло, росіяни взялися коментувати в мережі.

Представники країни-агресора пробували насміхатися з можливостей українських дронів, але їхні слова прямо суперечать тому, що про це кажуть ті, хто вижив після атаки.

"Все спалили. Ящик з ПТУРами. А "Жигуль" цілий? Ні… Ухти. Краса. Так ось FPV-дрони працюють… Ухх", – коментував за кадром окупант-автор відео, демонструючи пожежу, а також те, що залишилося на їхній базі після атаки.


Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...