Спали в корівниках, ходили в калошах: Окупанти втікаючи з-під Чорнобиля забули взуття, шкарпетки та спіднє (відео)

Російські військові облаштовували свої позиції в радіаційних руїнах в Чорнобильській зоні. Окупанти так поспішали втекти під час відступу, що забули свої шкарпетки та спіднє. Про це розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають Патріоти України.

"Друга армія світу" спала в корівниках, ходила в калошах, а коли відступала, забула панчохи та спідню білизну. Радіаційні окопи та позиції армії РФ в зоні відчуження", – розповів Нєбитов.

На оприлюднених кадрах видно, що військові РФ облаштували свої позиції в просоченому радіацією будівлі корівника, яке вже частково розвалилося. При цьому замість дверей використовували старе покривало, до якого прив'язали камінь.

Російські окупанти так швидко тікали від українських військових, що забули шкарпетки та спіднє, що сушили на мотузці, а також велику кількість взуття й вкрадену у жителів Київської області побутову техніку.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...