"Спалили все": Хлопці, які знищили колону російської техніки в Бучі, раніше добре грали в комп'ютерні ігри, - Резніков

Знищити велику колону російської техніки в Бучі юнакам, які пішли служити у військо, допомогло те, що вони любили комп'ютерні ігри. Про це міністр оборони Олексій Резніков розповів в авторському документальному проєкті Дмитра Комарова "Рік", передають Патріоти України.

Знищення першої колони російської техніки в Бучі на початку повномасштабного вторгнення Росії було дуже важливим, адже зупинило просування ворога. Як зазначив Резніков, колону вдалося спалити завдяки кільком моментам.

"По-перше, місцеве населення допомагало військовим. По-друге, хлопці, які пішли служити, раніше дуже добре грали в комп'ютерні ігри. Й дуже вправно навчилися стріляти на лазертагах. Коли хтось спитав, як вони цього навчилися, вони сказали: "Як у комп'ютерній грі: Наведення – постріл, наведення – постріл". Вони спалили все. Голова колони, хвіст колони – росіяни стали. Паніка. А далі починають нищити, і в такий спосіб нищать усе", – сказав Резніков.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...