Спалив свій військовий квиток: Майор поліції РФ у запасі виступив проти російської агресії (відео)

54-річний уродженець Хмельницького, який є громадянином Росії засудив війну в Україні і спалив свій військовий квиток, передають Патріоти України.

Чоловік багато років прожив у Росії, отримав російське громадянство. Усе життя чоловік пропрацював у силових структурах та дослужився до начальника Дільничних уповноважених міліції Волгоградської області.

2006 року чоловік повернувся до України. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.В ДБР зазначають, що ще за часів Радянського Союзу багато українців отримували свою освіту в Росії та починали там будувати свою кар’єру.

Чоловік категорично засуджує путінський режим та розірвав усі стосунки з колишніми колегами. "Мені соромно за те, кому я служив і страшно уявити, що я міг піти на війну та відправляти ракети по місту мого дитинства. Бути росіянином – соромно! Мій дім – це Україна", - говорить чоловік. На знак протесту чоловік спалив свій військовий квиток.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: