"Спасибі, сідайте": Разумков публічно відчитав нардепку зі "Слуги народу"

Політикиня затрималася, чим викликала обурення у Дмитра Разумкова.

Виступ Красносельскої в Раді. Фото: скріншот з відео.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відчитав народну депутатку від партії "Слуга народу" Анастасію Красносельську за запізнення, через що вона під час доповіді дуже нервувала і хвилювалася, передають Патріоти України.

Так, на черговому засіданні парламенту спікер ВР дав слово для виступу Красносельській, яка є головою Комітету з питань антикорупційної політики. Однак політикиня затрималася, чим викликала обурення у Разумкова. Він закликав її колег із комітету покликати їхню керівницю. "Анастасіє Олегівно, я думаю, що каву можна випити і в перерві", – обурювався глава Ради.

Після цих слів Красносельська швидко добігла до трибуни і зачитала доповідь щодо законопроєкту "Про внесення зміни до Закону України "Про Вищий антикорупційний суд". Виступаючи, вона дуже нервувала і трохи запиналася. "Спасибі, Анастасіє Олегівно, сідайте, будь ласка", – зазначив після завершення виступу Красносельскої Разумков.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...