"Спасибо ,что живой!": "Воскреслий" Гіркін заявив про смертельну небезпеку з боку "київської хунти"

Війна України з Росією нібито неминуча і якщо ЗСУ підуть в наступ на Донбасі, а РФ не стане допомагати НЗФ, то «республіки» чекає воєнна поразка. Про це заявив екс-командир підрозділів НЗФ «ДНР» Ігор Гіркін, передають Патріоти України.
Він уточнив, що ЗСУ мають кількісну перевагу і здатні швидко звільнити території ОРДЛО, розбивши «армію ЛДНР»: «Украинские Вооруженные силы способны достаточно быстро взять Донецк и Луганск, — к сожалению, если РФ не вмешается в этот вооруженный конфликт, и украинская армия пойдет в решительное наступление, это действительно произойдет, и произойдет достаточно быстро. В целом, двух с половиной-трехкратное преимущество в личном составе сохраняется постоянно, а в случае решительного наступления Украина способна нарастить это превосходство до пяти-семи раз в отношении сил Донецкой и Луганской народных республик».

Також Гіркін вважає, що повернення Донбасу під контроль України нібито викличе масовий відтік населення з ОРДЛО в Росію. «Я полагаю, что речь может идти о том, что значительная часть населения будет вынуждена оттуда бежать. Даже не потому, что речь идет о репрессиях, хотя они непременно будут и в этом можно не сомневаться», - заявив він.

Крім того, він визнав, що ОРДЛО вже стрімко дезіндустріалізується, шахти закриваються, заводи або вже закриті, або закриваються, населення працездатне звідти біжить і в основному в Російську Федерацію. Гіркін додав: "В случае входа украинских войск на Донбасс, занятия Донецка и Луганска, семьи тех, кто сейчас работает в России, будут просто вынуждены покинуть территорию и воссоединиться на территории РФ".

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...