"Спелись" з Коломойським: Український кум Путіна знову обіцяє країні дефолт у 2020 році

Кум Володимира Путіна, глава політради партії України "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук заявив про дефолт, який чекає Україну у 2020 році. Про це повідомляється на сайті проросійської партії, зазначають Патріоти України.

Він зазначив, що причиною цього може стати той факт, що вже у 2019 році відбулося поглиблення кризового становища економіки України, яке особливо вплинуло на промислове виробництво та фінансово-кредитну сферу.

На думку Медведчука, каталізує кризове становище в країні "неадекватність уряду". Глава політради ОПЗЖ зазначає, що дефолт може статися на "найгірших для України умовах".

"Поточна кількамісячна тенденція падіння промисловості призводить до незворотної деіндустріалізації економіки України вже в 2020 році", - підкреслив Медведчук.

Політик заявив, що уникнути кризової ситуації допоможе зміна керівництва фінансових і економічних міністерств, а також співпраця з МВФ і формування уряду нацпорятунку.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...