Спецоперація "Велюр": "Тищенко свідомо провокував одного з кандидатів на Прикарпатті ", - рух "Чесно"

Різниця між кандидатами близько 100 голосів. Будь-яка "дрібничка" на дільниці, чи в судах може стати вирішальною

Тищенко зі своїми "костоломами" у Надвірній

Народний депутат від партії “Слуга народу” Микола Тищенко приїхав на 87-й округ для того, щоб спровокувати одного з кандидатів і вилучити його з дільниці. Про це в ефірі “Прямого” заявила координатор руху “Чесно” Віта Думанська, зазначають Патріоти України.

“Висадився десант від “Слуг народу”, очолював цю “спецоперацію” пан Тищенко. Учора близько другої години ночі, ми якраз стрімили, що він влаштовував у приміщенні ОВК. У мене склалося чітке враження, дивлячись на його поведінку, що він прибув для того, щоб спровокувати одного з кандидатів, вилучити його з дільниці”, – висловила своє бачення ситуації координатор руху.

На роль жертви "Слуга" обрав Олександр Шевченка, котрий вважається фаворитом перегонів на окрузі.

За словами Думанської, Тищенко робив те, що не належить робити нардепу.

Відбирав у людей посвідчення. Намагався перевірити справжність посвідчень. Вчиняв шум. Заважав працювати членам комісії. Звертався до Шевченка з вимогою стати на коліна. Цирк був ще той. У результаті він довів голову комісії до того, що з приміщення вилучили всіх, хто не був зареєстрований”, – розповіла вона.

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:46

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: