Спецпідрозділ KRAKEN показав ближній бій із ворогом під час звільнення Куп'янська-Вузлового - окупанти втекли із втратами (відео)

Бійці спецпідрозділу KRAKEN показали українцям, як звільнення Куп'янськ-Вузлової в Харківській області. Захисники виклали в мережу бій з російськими окупантами, передають Патріоти України.

Відповідне відео опубліковане в Telegram-каналі підрозділу. У ході операції одна із штурмових груп зустріла на своєму шляху взвод противника. Але після щільного контакту військові РФ були зламані і відступили з втратами. Вони залишили у по собі багато трофеїв.

"Під час операції зі звільнення Куп'янськ-Вузлового одна із штурмових груп спецпідрозділу KRAKEN зустріла на своєму шляху взвод противника. Після щільного контакту група противника була зламана і відступила з втратами, залишивши за собою багато трофеїв", – сказано в повідомленні.

Нагадаємо: 16 вересня Сили оборони України повністю деокупували Куп'янськ Харківської області. Частину міста на лівому березі річки Оскол звільнили бійці підрозділу KRAKEN СЗГ "Азов Харків".


Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...