Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України.

Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі збирається на виїзне засідання в Катовіце, де проходить Європейський економічний конгрес. Перед початком засідання уряду приміщення ретельно обшукали, – як виявилося, спецслужби знайшли пристрої для підслуховування.

«Служба державної охорони у співпраці з Агентством внутрішньої безпеки виявила та демонтувала пристрої, які могли бути використані для підслуховування в приміщенні, де сьогодні в Катовіце має відбутися засідання Ради міністрів», – повідомив у соціальних мережах Яцек Добжинський, речник міністра-координатора спецслужб. Добжинський також додав, що «служби проводять подальшу діяльність у цій справі».

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...