"Спіймай мене, якщо зможеш": Трамп пожартував над принцом Саудівської Аравії (відео)

Дональд Трамп, проходячи по залу до свого місця, злегка поплескав наслідного принца Сальмана по плечу.

Дональд Трамп і саудівський принц. Фото: Твіттер.

Глава Білого дому Дональд Трамп розіграв саудівського принца Мухаммеда бен Сальмана на саміті «Великої двадцятки». Відео було опубліковано в Twitter саудівського новинного порталу «Хабр аль-Аджиль», передають Патріоти України.

На саміті G20, який відбувся в Осаці, Трамп, проходячи по залу до свого місця, злегка поплескав наслідного принца Сальмана по плечу. Коли той обернувся, президент США вже перейшов на іншу сторону.

Коли принц, який сидів до цього спиною до Трампу, не помітив нікого і обернувся вліво, то побачив, як американський президент йому кивнув. Варто зазначити, що в 2020 році саміт «Великої двадцадки» повинен пройти саме в Саудівській Аравії.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...