Спіймали на "гарячому": Стало відомо, чому Герус втік з ефіру "Свободи слова" Шустера

Андрій Герус заявив, що у нього повинна відбутися робоча зустріч, хоча інцидент трапився близько 23:00.

25 жовтня голова комітету Ради з енергетики і ЖКГ Андрій Герус демонстративно покинув студію ток-шоу «Свобода слова» Савіка Шустера. Цей демарш стався після виступу нардепа Олексія Кучеренка, який викрив Геруса в регламентних маніпуляціях в процесі прийняття поправки в закон «Про зміни до деяких законів України у сфері використання ядерної енергії», яка відкрила імпорт електроенергії з Російської Федерації, передають Патріоти України.

Олексій Кучеренко заявив, що його як заступника голови профільного комітету проінформували про те, що засідання, на якому будуть розглядатися правки до відповідного закону, відбудеться о 12 годині. За його словами, він прибув на засідання об 11-57 і йому оголосили, що засідання завершено. Депутати від фракції «Слуга народу» зібралися раніше і швидко проголосували без депутатів від інших фракцій всі свої правки.
«Коли на замовлення одного багача ви виконуєте свою шоу, ви ставите всіх нас перед європейською спільнотою в абсолютно ідіотську ситуацію. Адже цей закон приймався для нашої енергетичної євроінтеграції», - сказав Кучеренко, звертаючись до Геруса.
Після цього Андрій Герус спішно покинув студію, відмовившись відповідати на запитання інших учасників програми. Йдучи, Герус заявив, що у нього повинна відбутися робоча зустріч, хоча інцидент трапився близько 23:00.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...