Спіймали "велику рибу": Главі Харківської облради оголосили підозру в отриманні 1 млн гривень хабара

Главі Харківської облради оголосили підозру в отриманні 1 млн гривень хабара

Голову Харківської обласної ради Артура Товмасяна (обраний до облради від партії «Слуга народу») підозрюють в отриманні 1,05 млн гривень хабара. Про підозру йому оголосили 4 серпня співробітники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро, передають Патріоти України.

За версією слідства, на початку 2021 року голова облради в змові зі своїм заступником вимагав та отримав хабар за те, щоб залишити на посаді керівника обласного комунального підприємства, засновником якого є Харківська обласна рада. Всю суму вони отримали протягом першого півріччя 2021 року.

Дії Товмасяна кваліфіковані за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу («Одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі посадовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди»). Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...