Спіймали за серйозною розмовою: Гончарук і Єрмак зустрілися у ресторані в Києві (фото, відео)

За словами журналіста, розмова велася приглушеними голосами.

Прем'єр Олексій Гончарук та глава Офісу президента Андрій Єрмак зустрілися у київському ресторані у неділю ввечері. Про це повідомляє журналіст Крістофер Міллер на сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

За його словами, він став свідком зустрічі Гончарука і Єрмака в індійському ресторані "Сутра" у Києві. "Не найкраща фотографія, але це прем'єр-міністр України Олексій Гончарук та керівник Офісу Зеленського Андрій Єрмак обідають в індійському ресторані в Києві, де я зараз перебуваю. Очікується, що Гончарук буде усунутий з посади в середу", - написав Міллер у Twitter.

Він зазначив, що розмова, напевно, серйозна, але велася приглушеними голосами, нічого не чути. "Українська правда" опублікувала коротке відео, як Гончарук та Єрмак після розмови залишають ресторан.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...