Спільне минуле, або Москві вдвічі прикріше: Польща співпрацює з Україною по ремонту винищувачів своєї армії

Польща співпрацює з Україною по ремонту МіГ-29

Польща співпрацює з Україною по ремонту радянських винищувачів МіГ-29 зі складу національних повітряних сил, повідомляють Патріоти України з посиланням на Український мілітарний портал.

Це стосується ремонту авіаційних двигунів РД-33, купівлю комплектуючих радіолокаційної станції та низку інших запасних частин.

Минулого року Державне підприємство «Луцький ремонтний завод «Мотор» здійснив капітальний ремонт чергової партії з двох авіаційних двигунів РД-33 (серійні номери 870881661197 та 870884561046) в інтересах Польщі.

Капітальний ремонт двох двигунів РД-33 на ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор»

Двигуни передані на авіаремонтне підприємство WZL-2, котре займається ремонтом різних типів літальних апаратів, у тому числі винищувачів МіГ-29.

Оголошений розмір угоди складає 500 тисяч доларів.

Через Державне підприємство «Прогрес» наприкінці 2019 року для WZL-2 була реалізована партія електронних блоків зі складу радіолокаційної станції H019 (РЛПК-29) винищувача МіГ-29.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...