"Співати про "путану" на День Незалежності - бл**ство", - Ігор Кондратюк

Продюсера найбільше здивувала присутність в попурі треку "Киевлянка" шансон-виконавця Гарика Кричевського.

Український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк розкритикував зіркове попурі, яке виконали артисти в День Незалежності України. Він назвав підбір пісень "музичним несмаком", передають Патріоти України.

Продюсеру не сподобалося, що серед топових українських композицій прозвучали також і російськомовні пісні. Кондратюка найбільше здивувала присутність в попурі треку "Киевлянка" шансон-виконавця Гарика Кричевського. Свою думку шоумен написав на особистій сторінці в Faceebook.

"На Софіївській площі переспівували самого Гарика Кричевського. Я вважаю, що музичний трек був неорганічним, і не всі пісні потрібно було в нього включати. Частина хітів підійшла би для святкової вечірньої дискотеки. У тому числі і шлягер шансону минулих років Кричевського "Киевлянка" , – висловився Кондратюк.

Кондратюк розкритикував попурі на День Незалежності

Також він назвав попурі з популярних в Україні пісень "музичним несмаком" і "бл**ством". "Був музичний несмак, як на мене. Співати про "путану" на урочистій церемонії до Дня Незалежності в присутності президента це бл**ство, вибачте, бо інший "термін" не підходить", – емоційно додав продюсер.

Кондратюк негативно висловився про пісню "Киянка"

Також, за його словами, в трек не варто було включати пісню виконавця Івана Дорна "Стицамен" і "Шльопки" Олі Полякової. Ігор Кондратюк підкреслив, що це виключно його особиста думка, яку він нікому не нав'язує.

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...

"Це дуже цікаво, але лише одна країна варта уваги": Американський дипломат дав оцінку розмовам про новий мирний план для України

субота, 20 квітень 2024, 8:49

Лише Україна має право вирішувати, яким має бути «мирний план». На цьому наголосив Вільям Тейлор, віцепрезидент Інституту миру США, експосол США в Україні та колишній тимчасовий повірений у справах США в Україні в інтерв’ю "Главкому", передають Патріо...