Співпраця вийшла на новий етап: "Укроборонпром" уклав три угоди з американськими оборонними компаніями

Державний концерн «Укроборонпром» провів низку переговорів та уклав три угоди з американськими оборонними компаніями, інформують Патріоти України.

У рамках візиту Президента України Володимира Зеленського до США державний концерн «Укроборонпром» провів низку переговорів та уклав три угоди про співробітництво з американськими оборонними компаніями, повідомила пресслужба концерну.

У концерні зазначили, що відбулася низка робочих зустрічей. Результатом яких стало досягнення домовленостей про співпрацю та підписання трьох угод про співробітництво на загальну суму 2 млрд. 500 млн. доларів США.

Проведено переговори з компанією Lockheed Martin Corporation. Результатом стало рішення про співпрацю у сфері оборонно-промислового комплексу. Йдеться про розробку спільних проєктів та програм, організацію досліджень та розробок.

Також, Укроборонпром співпрацюватиме з компанією Harris Global Communications Inc. Підписана угода, передбачає реалізацію спільних проєктів, щодо постачання продукції в Україну, включаючи подальшу її інтеграцію у повітряні, наземні та морські системи.

Окрім того, укладено угоду з компанією-постачальником оборонної продукції GLOBAL ORDNANCE. Перемовини із президентом міжнародної компанії DAY & ZIMMERMANN LONE STAR LLC також завершилися підписанням угоди. Вона стосується розробки проєктів з модернізації та створення нових виробничих потужностей із залученням іноземного капіталу для підприємств Укроборонпрому.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...