Співучасникам злочинів не сховатися: Велика Британія завдала нового санкційного удару по РФ

У вівторок, 26 квітня, Лондон розширив санкції проти Російської Федерації. До списку обмежень було внесено 195 правок. Про це повідомляється на сайті британського уряду, передають Патріоти України.

У перелік додали ще низку російських чиновників, причетних до агресії РФ проти України, зокрема членів Федерального зібрання країни-агресора, депутатів Держдуми та сенаторів Ради Федерації, які голосували за надання так званої "військової допомоги" псевдореспублікам на території нашої країни.

Обмеження передбачають блокування активів фізичних осіб та компаній на території королівства. Крім того, накладається заборона на укладання із ними договорів, а також забороняється в'їзд на територію Великобританії.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...