Сплатити хабар фінансово здатні не усі: Чоловіків із реєстрацією в "ДНР" не випускають навіть у Росію

На Донеччині чоловіків із міст, окупованих Росією з 2014 року, не випускають за кордон "ДНР" ні в Росію, ні навіть на захоплену частину Запоріжжя. Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, інформують Патріоти України.

"Чоловіків з реєстрацією в Донецьку, Макіївці, Горлівці або іншому містечку окупованої з 2014 року Донецької області не випускають за кордон так званої днр. Ані в росію, ані навіть в окуповану частину Запоріжжя. Мобілізаційний резерв замкнуто в банановій республіці", - написав Андрющенко.

За його словами, є інформація, що за 40 тисяч рублів можна "порєшать" та дістати довідку про те, що ти не підлягаєш мобілізації. А потім ще за 40 тисяч рублів хабаря на "таможні ДНР" можна виїхати в Росію. "Розвага доступна далеко не всім, але користується останнім часом великим попитом. Бажаючих поїхати геть значно більше за бажаючих померти за ідеали путінізму. Майбутнє, яке чекає маріупольців, уже дуже скоро. Тому чоловікам варто їхати вже. Поки без ризику і безкоштовно. Подалі від бананового пекла", - заявив радник мера.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...