Спочатку буде "буцання": У Зеленського розповіли про етапи великого контрнаступу України

Контрнаступ України складатиметься з кількох етапів, спочатку буде "буцання" з російськими окупантами. Коли українські сили здійснять суттєві прориви, буде багато полонених супротивників, розповів радник глави Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк російській журналістці Юлії Латиніній, передають Патріоти України.

"Я думаю, що, швидше за все, так, буде велика кількість полонених, особливо на другому-третьому етапі, коли все-таки наступ дійсно розгорнеться. Ну, тому що на початку це буде все-таки буцання, та, скоріше, там за різними напрямками тощо. Дійсно, якийсь час ще буде лінія оборони триматися, так, російська. Ось у момент, де якщо буде якийсь істотний один, другий прорив, то після цього дійсно буде дуже велика...", - сказав він. Радник додав, що події будуть розвиватися в незворотному характері.

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали:

Нічні вибухи пролунали у Ростові та Вороніжі. Дрони повторно вразили один з найбільших у росії на рязанський НПЗ

середа, 1 травень 2024, 7:48

У ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону, Рязані та у Воронежі (Російська Федерація) пролунали вибухи. Про це бідкаються російські Telegram-канали. . Близько 02:20 за місцевим часом пролунав вибух у Воронежі. Губернатор області Олександр Гусєв повідом...