"Спочатку в готелі, потім вже в аеропорту!": Нардеп-втікач Дмитрук заявив про спробу викрадення його сім'ї в Європі

Народний депутат Артем Дмитрук заявив про спробу викрадення його сім'ї в Європі. Про це він написав сьогодні в Telegram, передають Патріоти України.

"Мою матір, дружину і двох маленьких дітей учора намагалися вкрасти з готелю в Європі. Після першої невдалої спроби і вжитих нами заходів вони повторили спробу вже в аеропорту! Слава Богу, допомогли добрі люди, підключили охоронну фірму, яка спрацювала на відмінно", - заявив депутат.

Дмитрук повідомив, що було написано заяву до правоохоронних органів, після чого місцева поліція одразу провела розслідування на місці "за вказаними нами особами". "Усі вони, їхні автомобілі були встановлені. Також було встановлено факти стеження за моєю сім'єю в готелі, дорогою в аеропорт і в самому аеропорту. Сьогодні мені стало відомо, хто це робив, і які цілі переслідував. Про це розповім пізніше!", - написав Дмитрук.

Таки злам? Все більше американців вважають, що у війні перемагає Україна

вівторок, 27 серпень 2024, 0:30

Після початку операції ЗСУ у Курській області більше американців стали вважати, що наразі у війні перемагає Україна. Як повідомляє Голос Америки, про це свідчать дані опитування YouGov, передає Укрінформ, передають Патріоти України. Згідно з результата...

“Є загальна тенденція": Еекспертка розповіла, як на настрої в РФ вплинула Курська операція

вівторок, 27 серпень 2024, 0:17

Росіяни втомилися від війни, але на вулиці ніхто не піде. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова, передають Патріоти України. “Є загальна тенденція до втоми від війни, звичайно ж. І Курська опер...