"Сподіваюся, що за Пашу ми заберемо всіх": Український ведучий розплакався у прямому ефірі, повідомляючи про загибель друга-військового (відео)

Ведучий "24 каналу" Фахрудін Шарафмал, повідомляючи про смерть українського військового, який був його другом, розплакався у прямому ефірі. Він заявив, що Україні тепер потрібний не мир, а перемога. За його словами, "якщо для цього доведеться вирізати сім'ї", маючи на увазі росіян, то він буде одним із перших, хто це зробить. Відповідне відео опублікували на YouTube-каналі "24 Канал", передають Патріоти України.

"Сьогодні плакав через те, що у боях за незалежність нашої України загинув мій добрий товариш Павло. Він колись сказав, що за одного вбитого нашого військового, заберуть сотні морпіхів. Так, ось я сподіваюся, що за Пашу ми заберемо всіх Я знаю, що, як журналіст, я повинен бути об'єктивним і зваженим для того, щоб повідомляти інформацію з холодним серцем, але якщо чесно, триматися зараз дуже важко", – сказав Фахрудін Шарафмал.

Він зазначив, що в Росії українців називають нацистами та фашистами, і процитував слова німецького оберштурмбаннфюрер Адольфа Ейхмана: "Для того, щоб знищувати націю, потрібно знищувати насамперед дітей, тому що, вбиваючи їх дітей, вони виростуть і мститимуть, а вбиваючи дітей, вони ніколи не виростуть і нація зникне.

"Збройні Сили України не можуть знищувати російських дітей, оскільки це заборонено правилами війни та різними конвенціями, зокрема Женевськими. Але, я не з ЗСУ, і коли мені випаде нагода розправитися з росіянами, я обов'язково це зроблю. Я дотримусь доктрини Адольфа Ейхмана і зроблю все, що від мене залежить, щоб ви і ваші діти ніколи не жили на цій землі, щоб ви відчули, яке це, коли помирають ні в чому не винні громадянські люди, для того, щоб ви відчули весь біль та страждання, коли кажете "А ми не починали війну, це все Путін, ми не хотіли її", – звернувся до росіян.

Крім того, Фахрудін Шарафмал зазначив, що українці не хотіли війни, але тепер прагнутимуть не миру, а перемоги. "Нам потрібна перемога і якщо для цього доведеться вирізати всі ваші сім'ї, я буду одним із перших, хто це зробить. Слава нації. І сподіваємось, що такої нації, як Росія, ніколи більше не залишиться на цій землі, бо це виродки, які засмічують цю землю", – підсумував ведучий.

"Після того, як ми пройдемо Конгрес": Зеленський заявив, що Україна наближається до підписання "важливого договору" зі США

субота, 20 квітень 2024, 18:29

У травні або червні Україна може підписати договір про гарантії безпеки зі Сполученими Штатами. Про це президент України Володимир Зеленський заявив бразильським журналістам в інтерв’ю, відео якого пресслужба глави держави опублікувала 20 квітня, перед...

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...