Сподіваються на розворот до Москви? Медведєв раптом похвалив Зеленського, який протистоїть "оскаженілому націоналізму"

Президент України Володимир Зеленський хоче домовитися щодо ключових питань з Російською Федерацією. Про це 5 грудня сказав прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв під час щорічного підсумкового інтерв'ю телеканалам, передають Патріоти України.

«Якщо ви запитуєте мене про ставлення до чинного президента (України Володимира Зеленського - ред.), напевно, зараз немає сенсу давати якісь характеристики, так як це - людина, обрана народом України, має досить високу підтримку українського народу», - сказав російський прем'єр.

За його словами головне, щоб у Зеленського «вистачило сили духу протистояти цілому ряду деструктивних тенденцій, які сформувалися в Україні».

«Очевидно, що нинішній президент хоче домовитися щодо ключових питань розвитку своєї країни, і з нашою країною в тому числі - щоб мир був, щоб відновилися на більш високому рівні торгово-економічні відносини. Питання в тому, чи вийде у нього», - додав Медведєв.

«Найголовніше, я про це сказав відразу ж після його обрання, щоб у нього вистачило сили духу, мужності протистояти цілому ряду деструктивних тенденцій, які в Україні сформувалися в політичному істеблішменті, в окремих шарах і колах, а іншими словами, протистояти такому «оскаженілому націоналізму» і бажанням все перевернути з ніг на голову у взаєминах з Росією», — пояснив прем’єр-міністр.

ППО посилиться: Виробник IRIS-T обіцяє надіслати ще одну систему в Україну "за кілька тижнів"

четвер, 18 квітень 2024, 15:30

Гельмут Раух, керівник збройової компанії Diehl Defense, яка виробляє засоби протиповітряної оборони IRIS-T SLM, анонсував доставку ще одніє системи в Україну за кілька тижнів, передають Патріоти України. Деталі: Раух прибув до Києва разом з групою під...

Перевзувся? "Ми не можемо грати в політику": Джонсон назвав надання допомоги Україні критично важливим

четвер, 18 квітень 2024, 15:24

Спікер Палати представників США республіканець Майк Джонсон назвав ухвалення пакета військової допомоги Україні критично важливим. За його словами, політичні ігри в цьому питанні є неприпустимими, передають Патріоти України. . Відповідну заяву Джонсон...