Сподіваються, що ВОЗ знов вибачатиметься: Чеченці оскаржують у суді запровадження Зеленським санкцій проти "злодіїв у законі"

Окружний адміністративний суд Києва отримав три заяви щодо припинення дії рішення РНБО про застосування санкцій стосовно окремих осіб. Йдеться про громадян Росії, уродженців Чечні Ясагова Адлана, Ідрісва Мусліма та Шаіпова Магамода, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужба суду.

Вони просять суд зупинити дію Рішення РНБО "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів" у частині застосування санкцій проти них.

"Наразі суд вирішує питання наявності правових підстав вжиття заходів забезпечення позову", - йдеться в повідомленні.

14 травня Рада національної безпеки та оборони запровадила спеціальні санкції до осіб, які мають статус "вор в законі".

21 травня президент Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 14 травня щодо застосування персональних санкцій проти 674 людей та 138 компаній.


"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...