Сподіваються врятувати від "бавовни": Росіяни під Новоросійськом будують новий склад боєприпасів, - "Атеш"

Російські окупанти будують під Новоросійськом у Краснодарському краї РФ новий склад боєприпасів. На місці розгорнуто масштабні будівельні роботи, там будуються закриті склади, передають Патріоти України.

Охороняють будівництво російські десантники та найманці однієї з російських ПВК. Подробиці розкрили у воєнному русі українців та кримських татар "Атеш".

Масштабне будівництво нового складу БК партизани зафіксували, коли проводили розвідку бази навчального центру 7 десантно-штурмової дивізії повітряно-десантних військ ЗС РФ під Новоросійськом.

Координати будівництва: 44.816164023302, 37.58887800894."За нашою інформацією рашисти будують закриті склади для боєприпасів. Теоретично вони мають допомогти розосередити наявні запаси БК і вберегти їх від ударів українських БПЛА та ракет. Агенти повідомляють, що об'єкт охороняється десантниками та представниками ПВК, які розташовані неподалік. В околицях розташовані системи ППО С-400 та С-300", – розповіли в "Атеш".

Внаслідок російського удару по житловому будинку в Дніпрі загинула дружина та донька поліцейського

субота, 26 жовтень 2024, 11:30

Внаслідок російського удару по житловому будинку в Дніпрі загинула дружина та донька поліцейського. Молодшу доньку слідчого вдалося врятувати, заявив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України. Також за інформацією ОВА, ...

Явний "сигнал": Сі поспілкувався з Путіним у Казані й обмежив експорт дронів, - ЗМІ

субота, 26 жовтень 2024, 10:47

24 жовтня в Казані завершився саміт БРІКС, де президент РФ Володимир Путін провів переговори з головою КНР Сі Цзіньпіном. Цього самого дня міністерство торгівлі КНР спеціально скликало пресконференцію, і офіційний представник Хе Яньдун заявив, що з 1 г...