Сподіваємося, гості не образяться: Президент Туреччини з дружиною після візиту до України захворіли на коронавірус

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган разом з дружиною Еміне захворіли на коронавірус. Про це стало відомо сьогодні, 5 лютого. За два дні до цього, 3 лютого, подружжя перебувало в Україні. Саме тоді стало відомо про хворобу глави Офісу президента Андрія Єрмака, який, ймовірно, контактував з Володимиром Зеленським. Останній же з першою леді України приймали подружжя Ердоганів, нагадують Патріоти України.

"Сьогодні результат нашого тесту на COVID-19, який ми з дружиною зробили після легких симптомів, виявився позитивним", – повідомив Ердоган у Telegram. Він зазначив, що хвороба протікає у нього з дружиною в легкій формі. Подружжя підхопило штам коронавірусу "Омікрон". Ердоган повідомив, що продовжить працювати вдома.

Нагадаємо, що під час візиту до Києва Ердоган з дружиною побували у Національному заповіднику "Софія Київська", Маріїнському палаці, а також на зустрічі з низкою українських міністрів – з прем’єром Денисом Шмигалем, головою МЗС Дмитром Кулебою, очільником МВС Денисом Монастирським. У складі турецької делегації також були міністри країни. Поки що не відомо, чи підуть посадовці України та Туреччини на самоізоляцію. Зауважимо, що на знімках, які публікували в Офісі президента, як турецькі гості, так і українські чиновники, були без захисних масок.

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...