Споріднені душі, або Один комік за життям, інший за фахом та життям: Зеленський поговорив із новим прем'єром Британії

Більш неординарного політика, ніж Борис Джонсон, Європа не знала до президентства Володимира Зеленського. Добре, що новий британський прем'єр 100-відсотковий "проукраїнець".

Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном, привітавши його з перемогою на виборах лідера Консервативної партії Великобританії, інформують Патріоти України.

Зеленський подякував уряду за незмінну позицію щодо підтримки територіальної цілісності і суверенітету України, а також допомогу нашій країні в здійсненні реформ, йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.
Крім того, мова йшла про розвиток українсько-британських двосторонніх відносин після виходу Великобританії зі складу Євросоюзу.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...